Архіви за місяць: Жовтень 2017

«ШВИДКА» ВІД ДЕПУТАТА

шв шв1 шв2 шв3Межиситівський пункт Ратнівського відділення екстреної медичної допомоги обслуговує трохи більше як 10260 мешканців округи. Але територію він охоплює більшу, ніж Ратнівський, який обслуговує 26 тисяч населення.

ФЕЛЬДШЕРСЬКА БРИГАДА З РАТНОГО – ЧЕМПІОН ОБЛАСТІ

фелд20 жовтня у Луцьку відбувся ІІ Волинський чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги «Волинські медичні ралі – 2017».

ЛЮДМИЛА КОРПАЧ НАВЧАЄ ДОШКІЛЬНЯТ МАЛЮВАТИ ПІСКОМ НА СКЛІ

людНещодавно професійне свято відзначили працівники дошкілля району. Серед них і Людмила Корпач, вихователь Ратнівського дитячого ясел-садка. За життя їй довелося різного хліба скуштувати, адже хоч і розпочала кар’єру вихователем, свого часу мусила працювати продавцем на ринку, технічним працівником, помічником вихователя, та зрештою повернулася назад до свого фаху.

СВЯТО СЕЛИЩА В ЗАБОЛОТТІ

Цьогоріч 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, відзначили свято селища і в Заболотті. Воно не було прив'язане до престольних празників місцевих церков. Святкове дійство організували, коли люди уже впоралися з господарськими роботами, тим більше, що, окрім великого християнського свята, тоді відзначали і День захисника України.

Осінь — час турнірів

осінь 2222Букети яскравих квітів… Перші пожовклі листочки… Навчання… Не лише це принесла учням осінь, а й перші змагання і турніри. Скільки хвилювань, скільки тривог, витрачених нервів і зім'ятих аркушів паперу! І ось нарешті вирішальні моменти та справжні інтелектуальні бої.

ЗЛОЧИНЦІ СПРОБУВАЛИ ВДЕРТИСЯ  У КОЛИШНІЙ УНІВЕРМАГ У РАТНОМУ

Уночі з п’ятниці на суботу, 21 жовтня, приблизно о 5:00 год., у центрі Ратного грабіжники намагалися вдертися у приміщення колишнього універмагу, нині супермаркету «Колібріс», де, окрім нього, знаходяться ще магазини меблів, побутової техніки, ювелірний, інші. Як припускають ратнівчани, їх цікавила не продукція супермаркету, а ювелірні вироби.