Архіви за місяць: Липень 2017

СЛЬОЗА У КВІТАХ НА МОГИЛІ СИНА

повх повх1Скільки б мама з татом не торували свою стежину на могилу сина, – а біжать мало що не кожного дня, як тільки зранене серце і душа відчують велику потребу обняти рідну дитину, мовчки поспілкуватись з нею, зронити, здавалось би, уже висушену сльозу, засвідчити їй про свою вічну і незгасиму любов, на могилі сина — живі квіти.

МОДЕРНІЗАЦІЯ ОСВІТИ В УМОВАХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Денисюк спільно з Забродівським сільським головою Миколою Калачуком провели робочі зустрічі з керівниками закладів освіти, які знаходяться на території Забродівської територіальної громади. Метою зустрічей було розроблення спільних планів щодо модернізації галузі освіти та покращення її якості.

ЧЕРЕЗ 73 РОКИ ВСТАНОВИЛИ ІМ’Я ЩЕ ОДНІЄЇ ЖЕРТВИ ВІЙНИ – ІВАНА ШТИКА ІЗ САМАРІВ

через через1 через2 через321 липня на Волині відзначають день визволення області від німецько-фашист-ських загарбників. У цей день 73 роки тому Волинська земля остаточно очистилася від окупантів.

ПІДСУМКИ ПІВРІЧЧЯ ПІДБИЛИ НА КОЛЕГІЇ

Підсумки виконання програми соціально-економічного розвитку району та районного бюджету за 6 місяців року були основними темами засідання колегії райдержадміністрації, яке відбулося минулого тижня. Із першого питання інформував Євген Савлук – перший заступник голови РДА.

ЗНАЙТИ ШЛЯХ ДО САМОГО СЕБЕ

У кожного з нас є лише одне справжнє покликання – знайти шлях до самого себе. Саме такий шлях, шлях до Бога знайшов отець Сергій Шамайло, настоятель храму святої праведної Анни села Щедрогір.

Як уберегтись від карткових шахраїв?

Останнім часом мешканці Волинської області все частіше стають жертвами комп'ютерних шахраїв. Основними причинами такої ситуації є довірливість жителів регіону та ігнорування простих та безпечних правил поводження з картковими рахунками.