Архіви за місяць: Червень 2017

Жінка, мама, трудівниця і просто гарна молодиця

жінка жінка1Не так давно до редакції завітала молода жінка, аби привітати свекруху з 50-літтям, відзначаючи, що таку свекруху, як у неї, треба ще пошукати — і гарна, і розумна, і толкова, і так далі.

ВРАЖЕННЯ БРИТАНЦЯ НІКОЛАСА СПЕНСЕРА ВІД ПЕРЕБУВАННЯ В РАТНОМУ – НЕЗАБУТНІ

враження британця 2 враження британцяЗ 29 травня по 16 червня у загальноосвітній школі № 2 смт Ратне працював мовно-оздоровчий табір з денним перебуванням «Dreamland» («Країна мрій») у рамках міжнародної програми «Go camp» глобального проекту «Go global», участь у роботі якого взяло 25 учнів навчального закладу та п’ять вчителів англійської мови – Тетяна Хотинюк (директор табору), Ірина Волошина, Оксана Гуль, Галина Ціось та Світлана Домальчук.

Сваха з Велимчого з’явилася в проекті “Спадок”

свахаВ Ютубі з’явився черговий ролик проекту «Спадок»,  під яким міститься інформація про героїню і особливості регіонального строю свахи з  Велимчого.

У Домановому затримали Мерседес  з контрабандними сигаретами

У пункт пропуску «Доманове» заїхав автомобіль «Мерседес», під керуванням громадянина України. Під час  перевірки автівку направлено на проходження поглибленого огляду. Як результат, спільна прикордонно-митна оглядова група виявила спеціально облаштовані тайники в конструктивних особливостях автомобіля. Сховки були обладнанні в днищі та задніх сидіннях автівки. Загалом з них вилучили 1150 пачок сигарет «Фест» без української акцизної марки на суму майже 19 тисяч гривень. У правопорушника також конфісковано транспортний засіб, ціною понад 146 тисяч гривень.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Мешканцю Заболоття за жорстоке вбивство присудили 15 років

Ще наприкінці минулого року «Ратнівщина» повідомляла про страшну трагедію, яка сталася у Гуті.  16 грудня 2016 року раніше судимий за вчинення умисних насильницьких злочинів житель Заболоття зателефонував колишній дружині. Вона повідомила, що вийшла заміж і не дозволить йому бачитися з 3- та 2-річною доньками й 1-річним сином. Після чого зловмисник вирішив помститися.

НА РАТНІВЩИНІ ЗНОВУ ЗДОРОЖЧАВ ХЛІБ

Трохи більше тижня тому у нашому районі знову подорожчав хліб. Втім, виробники, які його постачають, розповсюджують свою продукцію на всю область, відтак можна стверджувати, що хлібобулочні вироби стали дорожчими по всій Волині. Востаннє ціна на хліб у цьому році зростала у березні.