Архіви за місяць: Травень 2017

ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ

Першим питанням порядку денного чергового засідання колегії райдержадміністрації, яке відбулося 23 травня, був звіт голови Ратнівської селищної ради Володимира Кулика про виконання радою делегованих повноважень. Оскільки воно викликало чималу зацікавленість, а його розгляд забрав половину часу роботи колегії, то публікуємо виступ В. Кулика повністю, аби кожен ратнівчанин міг зробити свої висновки не з чужих слів.

Звіт про виконання Ратнівською селищною радою делегованих повноважень станом на 23.05.2017 року

Робота Ратнівської територіальної громади, виконавчого комітету, депутатського корпусу, селищного голови та спеціалістів спрямована на виконання делегованих повноважень відповідно до чинного законодавства та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», інших законодавчих актів.

ВШАНУВАЛИ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ, ВКЛОНИЛИСЯ ЇХНІМ НАСТАВНИКАМ

Вшанували обдарованих 3 Вшанували обдарованих Вшанували обдарованих2 Вшанували обдарованих4 Вшанували обдарованих5 Вшанували обдарованих6 Вшанували обдарованих7 Вшанували обдарованих8 Вшанували8На Ратнівщині є хороша традиція – у фіналі навчального року проводити урочисте пошанування учнівської обдарованості та педагогічної майстерності «Сузір’я талантів» за підсумками навчального року. Таке величне свято відбулося минулого четверга у залі засідань районної ради.

Зі світу по факту

ПЕРША ПОДОРОЖ ТРАМПА ЗА КОРДОН НЕ ОБІЙШЛАСЯ БЕЗ КУРЙОЗІВ

ВИПУСКНІ СВЯТА У ДИТСАДКАХ

випускникиУ дитячих садочках, як і у школах району, проходять випускні свята. Дітки старших груп прощаються із дитсадком, вихователями, їхніми помічниками та всіма тими, хто був причетний до їхнього виховання, перебування у дошкільному закладі.

ЯК ОДЕСИТИ У БРОДАХ ХАЗЯЙНУЮТЬ

як
як2 як3Нещодавно у Броди переїхала з Одеси сім’я Тетяни та Якова Ятчуків. І не встигли ще до кінця господарі обжитися на новому місці, як їхнє обійстя стало перетворюватися у щось неймовірне. За новеньким акуратним парканом невелика продовгувата хатина, навколо – квітники з нетрадиційними для нашого регіону квітами, праворуч від хати – садок, а поміж молодими деревами – вузенькі грядки, щедро засаджені овочами, теплички. Хатина доволі стара, колишньої побудови, але і знадвору, і всередині кипить робота – ремонтують, лагодять, замінюють на нове, окультурюють старе.