Архіви за місяць: Січень 2017

ЗІ СЛОВАМИ ВДЯЧНОСТІ ВІД БІЙЦІВ ПОВЕРНУЛИСЯ З АТО ВОЛОНТЕРИ

зі словами вдячностіНещодавно повернулися із зони проведення антитерористичної операції волонтери з Ратнівщини, які протягом чотирьох днів їздили буремними дорогами Луганщини і Донеччини, щоб забезпечити гуманітарною допомогою бійців із нашого району.

ВИБОРИ В ЗАБРОДІВСЬКІЙ І САМАРІВСЬКІЙ ГРОМАДАХ ВІДБУДУТЬСЯ 30 КВІТНЯ

Нещодавно на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії опублікували Постанову № 6 від 24 січня 2017 року Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 квітня 2017 року.

5 фактів про українські пенсії

пенсії2 пенсіяОднією із найбільших «дірок» бюджету на 2017 рік на десятки мільярдів гривень є Пенсійний фонд.

ВВС Україна подає кілька основних цифр, що стосуються української пенсійної системи.

ШКІЛЬНІ ПИТАННЯ – «НАЙГАРЯЧІШІ» НА СЕСІЇ

Перша в новому році і 14-а за ліком у сьомому скликанні сесія районної ради, що відбулася 20 січня, була знову позачерговою – як і остання в минулому році. На неї прибуло 25 депутатів із 34-х. Перед початком голова ради Михайло Макарук за регламентом надав депутатам слово для запитів.

Знаменна подія в історії українського народу

22 січня 1919 року відбулася знаменна подія в історії українського народу — об'єднання двох суверенних держав — Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в одну самостійну соборну державу.

АРХІЄПИСКОП ВОЛОДИМИР ПОБУВАВ У ВИДРАНИЦІ

архієпископ22 січня керуючий Володимир-Волинською єпархією архієпископ Володимир із собором духовенства Ратнівського благочиння звершив божественну літургію у храмі святих Косми і Даміана Асійських села Видраниця.