Архіви за місяць: Червень 2016

ПОВІДОМЛЕННЯ

Згідно з розпорядженням голови районної ради 8 чергова сесія районної ради сьомого скликання скликається 14 липня 2016 року. Початок сесії о 10 годині.

З днем конституції україни!

Михайло Макарук2016 рік є знаковим для нашої держави. Це рік, коли ми відзначаємо 20-річчя з часу прийняття Конституції України та рік 25-ї річниці проголошення незалежності.

ТУРИСТИЧНИЙ ЗЛІТ НА ОЗЕРІ СВЯТОМУ

Тур ПЕРЕМОЖЦІЛіто 2016 року для школярів розпочалося п’ятим туристсько-краєзнавчим зльотом-змаганнями серед учнівської молоді Ратнівщини імені Миколи Свіржевського. Змагання відбулися у с.Тур на узбережжі озера Святого. У зльоті взяли участь команди із 35 навчальних закладів району. За перемогу змагалося 315 дітей, а вболівало і підтримувало їх 59 наставників-тренерів.

ОБГОВОРИЛИ ПЕРСПЕКТИВИ І ВИКЛИКИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ

обговорили Волинь (74 громад)на зустрічі з активом Заболоття, Заліс, Гути та Тура, яка відбулася у Заболотті

Про військову службу за контрактом

Враховуючи досвід проведення шести черг часткових мобілізацій у 2014—2015 роках керівництво держави вважає, що основою комплектування військових частин має бути прийняття громадян на військову службу за контрактом.

Прийнято Закон про скасування оподаткування пенсій, але не всіх

2 червня 2016 року Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування пенсій» (законопроект №4542).