Архіви за місяць: Квітень 2016

Вітання

Завантажити (PDF, Невідомий)

Ще раз про «наболіле»

Шановний Володимире Степановичу Кручок!

Прочитав і я Вашу статтю «І у мене болить душа за майбутнє». Зізнаюсь, для мене вона була дуже «пізнавальною» щодо моєї вигаданої присутності на «таємній нараді», ба, навіть більше, — щодо мого, кимось і з якоюсь метою вигаданого, нібито даного «благословення» на призначення директора Ратнівського міжгосподарського лісгоспу.

ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ

12 квітня 2016 року в районній державній адміністрації пройшов І тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

УЧНІВСЬКЕ ПРИБИРАННЯ В САМАРАХ-ОРІХОВИХ

День довкілля у НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Самари-Оріхові організовують уже декілька років поспіль. Це своєрідне свято чистоти й наведення порядку в рідному селі.

ДО ВЕЛИКОДНЯ ВПОРЯДКУВАЛИ КЛАДОВИЩЕ

У рамках підготовки до Пасхальних свят та Проводів селищна рада разом з комунальною службою і небайдужими ратнівчанами ще на початку квітня організували місячник благоустрою кладовища.

ПОЧИСТИЛИ ПАРК ДРУЖБИ

У рамках Всеукраїнського проекту «Зробимо Україну чистою» Ратнівська Спілка ветеранів Афганістану у складі Сергія Філіпчука, Сергія Терещука, Миколи Савлука, Олександра Бірука, Миколи Нікітюка, Петра Короліка долучилася до прибирання парку Дружби.