Архіви за місяць: Грудень 2015

Єдина країна

Завантажити (DOC, Невідомий)

Вітання

Завантажити (PDF, Невідомий)

УВІКОВІЧНИЛИ ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ РАТНІВЩИНИ

дошка памятіМинулої суботи біля центральної районної бібліотеки поряд з бігбордом Небесній Сотні встановили дошку пам’яті загиблим військовослужбовцям із Ратнівщини, життя яких відібрала війна на Сході України. Їхні сім’ї залишилися без батьків і чоловіків, матері – без синів. Подібні стели і дошки вже є у деяких районних центрах області. Це й стало поштовхом до її встановлення в Ратному.

У ПЕРШИЙ ДЕНЬ НОВОГО РОКУ – ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО

амфілохіївська церквау храмі преподобного Амфілохія Почаївського смт Ратне. Так як 1 січня день блаженної кончини преподобного чудотворця, а храм освячений в його честь, то православні ратнівчани мають хорошу нагоду – відсвяткувати перший день у новому році по-християнськи, на святковому богослужінні.

ПРИВІТ ІЗ МАРІУПОЛЯ

Напередодні Новорічно-Різдвяних свят зателефонував до редакції із зони АТО наш земляк Петро Віталійович Олексюк, молодший лейтенант 36-ї окремої бригади  морської піхоти. Родом він з Комарового.

ПІД НОВИЙ РІК…  КВІТИ І ГРИБИ

зеленушкиУже схоже на те, що потрібно писати нову казку і просити у  Місяців створити інше диво: не пролісків у них благати серед зими, а…  снігу і морозу. Адже під Новий рік у нас цвітуть квіти, деякі кущі і дерева ось-ось оживуть, а вербові котики уже у всій своїй красі,  ну, а в лісі ростуть зеленички.